· 

El Llevant del Present i ¿el del futur?

Despres de la finalisacio de la passada campanya, el Llevant tornava fa uns dies al treball diari passant les revisions mediques els jugadors.

 

Pero en les oficines eixe treball no ha cessat i s'han produit, les importants renovacions de jugadors clau, la passada campanya com Morales, Oier o Lerma (est ultim.. ha renovat pero la seua continuïtat esta en l'aire.. una bona oferta podria provocar la seua venda), tambe s'han confirmat els fichages de Cabaco, Coke, Rochina i una nova cessio la tercera de Rober Pier, qui ha activat la clausula que li permet eixir del Deportiu de la Corunya en cas de descens.

 

 

En estos moments el club estudia, cas per cas que fer en tots els cedits que han retornat al club, pero la gran majoria tenen el futur fora d'Orriols, casos com el de Verza o Saveljich estan clars, atres com el de Rubén o Espinosa estan per analisar encara que es el segon el que te mes opcions de mantindre's en la plantilla.

 

Les eixides d'atres jugadors com Sadiku o Raul tambe son provables, ya que el club esta buscant un guardameta que acompanye a Oier i la davantera saria renovada per complet a excepcio de Boateng i Roger tots els demes seran fichats.

 

En defensa i en mig camp s'esperen altes que cobrixquen algun posat en concret pero nomes si servixen per a elevar el nivell de l'equip.

 

L'ascens de l'Atletic Llevant a segona divisio B, permetra mantindre al bloc del filial i que este es rode en una categoria de nivell superior provant a tots eixos jugadors cridats a jugar en el futur en el primer equip, alguns com Shaq, Aly o El Hacen, ya han debutat en el mateix i ara, en algun retoc deuran mantindre la categoria en segona B, sense patir.

 

Ens espera un any nou, carregat d'ilusio, macho llevant.

 

Escribir comentario

Comentarios: 0