· 

El Palleter Visita la Bella Napoli.

El Palleter es va desplaçar fa uns dies a Penyiscola, i aprofitant l'estancia en l'encantadora ciutat del Papa Lluna, soparem a un restaurant italia, la Bella Napoli, el menu consisti en dos begudes per a un servidor (Aigua en gas i un refresc sense cafeïna) i una cervesa sense, per al atre acompanyant, com entrant demanarem unes braves que eren braves de veritat cosa rara de trobar en zones costaneres com Penyiscola, a on Sol ser tot Mahonesa i Ketchup roin.

 

El segon plat foren dos Pizzes, ens decantem per una carbonara normal i una en olives negres i hem de reconeixer que estaven brutals, te transportaven a Italia, era com tornar a passejar per Florencia en una nit d'estiu.

 

Pero la millor sorpresa aplega al final, demanarem un par de copes de Tiramisu artesa i no li tenien res que envejar a cap pasticer de la mismisima capital de l'imperi Roma.

 

El preu, no fon francament barat, ronda els 20€ per persona i si li afegiges vi cosa que no ferem ya que no es que siga nostra beguda favorita pot pujar uns euros mes.

 

Pero es molt recomanable ya sabeu que si voleu visitar Italia en Penyiscola, nomes teniu que visitar La Bella NAPOLI.

 

https://www.facebook.com/Pizzer%C3%ADa-La-Bella-Napoli-634947959973485/

Escribir comentario

Comentarios: 0